Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Loise(MIss Chatem)

az ő erejét és nyakláncát kapja Emma.

 

Gracie

az ő erejét és nyakláncát kapja Cleo.Amúgy Gracie Charlotte nagymamája.

Julia

az ő erejét és nyakláncát kapja Rikki.

 

 

 

Teliholdkor a lányoknak nagyon vigyázniuk kell, ugyanis nem nézhetnek a holdba, vagy akár csak a tükörképébe, különben teljesen kifordulnak önmagukból. Mindenáron vízbe akarnak menni, ám ha ekkor víz éri őket, különös módon kezdenek viselkedni, és csak reggel "térnek magukhoz", ha lenyugszik a hold.

Emma a Hold hatása alatt bolondot csinált magából, felfalt egy egész homárt, sértegette a családját és megcsókolta Byront, másnap meg nem emlékezett semmire. Cleo átment szirénbe, és énekével megbabonázta a város összes fiúját, Lewist meg is csókolta. Rikki szó szerint felforrt: amihez csak hozzá ért, felgyulladt. Ő Zane-t csókolta meg, súlyos égési sérüléseket okozva a fiúnak. 

 

  

 

A lányok medáljai három korábbi sellőtől, Ms Chathemtől és barátnőitől származnak. Az egyiket Emma találta a Mako-sziget barlangjában, és Cleónak adta. A másikat Rikki egy ékszerboltban látta meg, de Miriam sajnos megvette előtte. Zane azonban annyira szereti Rikkit, hogy azért is megszerezte neki a medált. Emmának pedig Ms. Chathem adta oda a sajátját. A medálok ezüstből készültek, akárcsak a láncuk, fedőlapjukon egy nagyon aprócska kő található, a belsejük pedig üreges, ki lehet nyitni, és képet tenni bele.