Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amikor az ember arra gondol, hogy lehet sellő akkor ne sokat gondolkozzon mert sajnos a világon nincsenek csodák! gondolom mindenki ezen gondolkodik!Nincs értelme .Hisz a világon nincsenek csodák és lehet sőt talán már biztos,hogy nemis lesznek.mi most a 21. században járunk és lehetséges hogy valaki megéri a 22. de nembiztos.amikor erre gondolunk,hogy mikor hol és hogyan lehetünk sellők.És hogy lehet varázserőnk.sajnos ez képtelenség! hiába a világon nincsenek csodák ! gondolom mindenki azt terlyeszti magáról,hogy ő sellő. De nem!ha valaki fürdik és bezárja az ajtót akkor a szüleiteknek úgy tesztek mintha titkolóznátok elöttük! de ők tudják ha például lefröcsköl a hugod akkor berohansz a fürdőszobába ők tudják, hogy csak játszol.vagy ha úgycsinálsz mintha titokban varázsolnál . Nem a szüleink nem hisznek nektek tudják, hogy csak játszol.Főleg ha nézed a h2o-t. Akkor ők udják mi jár a fejetekben.gondoljatok arra,hogyha tényleg sellők lennétek akkor mit tennétek!mert akkor bizony nehezebb lenne a dolgotok mint úgy hogy játszol.Olvastam 1 oldalon a vendégkönyvet és televolt minden őrültséggel. Pl hogy azt terjesztették magukról hogy ők sellők. és tudják ,hogy,hogy lehet átváltozni! Az egyik lány azt írta,hogy:én úgy változtam sellővé, hogy kivittem 1 vödör vize a kertbe és amikor belesütött a telihold elkezdett bugyogni.és akkor belemászott.   És reggel megfürdött és lám-lám sellőlett. És még sok ilyen bolondság volt leírva.persze ez mind csak mese.De mint tudjátok ha megmossátok a kezeteket vagy bármi víz ér akkor gyorsan gondoljátok végig, hogy biztos ezt akarjátok-e játszani. ha éppen bátyátok van vagy  nagyon idős nővéretek akkor inkább mellőzzétek  a sellőség játszást! különbe őrültnek fognak nézni. és azt hiszik, hogy te még iyen dedós dolgokkal játszol. akár fiatal vagy akár idős. Mert lehet, hogy tapasztaltátok, hogy akik idősek már nemértik meg ,hogy nekünk ez tesztik és bárhogy mondjuk ez így is marad.aki idős tudjátok neki már unalmas  lehet . akár h2o vagy akár bármilyen más kicsiknek való játékok. amit meg kell jegyeznetek:NINCSENEK CSODÁK!

 

SAJÁT SZÖVEG!

 

NE LOPD KÉRD!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Rare Ancient Indian Fixtures Resets Blood Weight

(ARotofuctArtic, 2018.10.11 23:01)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-avec-ordonnance-en-france/

Far up Blood Press - Hypertension

(ARotofuctArtic, 2018.09.27 14:15)

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-livraison-48h/

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(Albertinhew, 2018.07.20 07:38)

The prostate is the central section of a male's the reproductive system. It secretes fluids that aid in the transportation and activation of sperm. The men's prostate is found just as you're watching rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, it will always be very uncomfortable and inconvenient to the patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.Prostate infection, also referred to as prostatitis, is regarded as the common prostate-related problem in men younger than 55 years of age. Infections in the men's prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common coming from all kinds of prostate infection. It is caused by bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition associated with a particular defect inside the gland along with the persistence presence of bacteria in the urinary tract. It can be brought on by trauma for the urinary tract or by infections originating from other regions with the body. A patient may experience testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it can be treated by removal with the prostate defect accompanied by the employment antibiotics and NSAIDs to help remedy the soreness.

Non-bacterial prostatitis is the reason for approximately 90% of most prostatitis cases; however, researchers have not even to create the cause of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur as a result of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and high lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a suitable diet is important. These are some with the actions you can take to maintain your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for overall health and this will also maintain your urinary track clean.

2. Some studies claim that a couple of ejaculations per week will help to prevent cancer of the prostate.

3. Eat steak without excess. It has been shown that consuming greater than four meals of beef every week will raise the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an appropriate diet with cereals, vegetable and fruits to make sure sufficient intake of nutrients needed for prostate health.

The most critical measure to take to ensure a healthy prostate would be to choose regular prostate health screening. If you are forty years and above, you must choose prostate examination at least one time annually.

nszilvia98@gamil.com

(nev.nagy,sylvike,23, 2016.12.04 22:27)

Sellok.nem.leteznek

tg

(n, 2013.07.14 17:10)

igaza van teljes mértékben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bereczki_csenge@freemail.hu

(rikki, 2013.03.28 17:38)

ez az oldal nem mond igazat mert a barátnőm úgy 2 napja sellő lett. Szóval vannak csodák !

bereczki_csenge@freemail.hu

(rikki, 2013.03.27 19:10)

léci ha tudod mond , hogy hogyan lehetek sellő

Nyár u. 38 4.ker.8.em24a.

(Rózsa Melinda, 2012.11.29 22:17)

Ti nagyon tévedtek mert az egyik barátom sellővé változót.

h2o

(Klio, 2009.11.30 19:07)

hello en vagyok Klio (tudjatok a h2o-bol)tudom nehez elhinni de megtanultam magyarul olvasni es irni remelem,hogy lesz aki akar velem baratkozni

Re: h2o

(szerki*, 2012.04.10 13:22)

nem.xd

Re: h2o

(szia, 2012.07.18 18:40)

én akarok

bella99@freemail.hu

(Bella, 2010.06.18 12:39)

Bárki is vsinálta ezt az oldalt az nagyon idiota mart ha ezt egy 7 8 éves gyerek olvssa akkor sírva az anyukájához megy vagy szomoruan és azt mondja hogy hazudtál nekem sellök nem is léteznek szóval ez az oldal valakinek nagy on elkeseritő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: bella99@freemail.hu

(szerki*, 2012.04.10 13:23)

tesíkhülyevagyxd.
7-8éves gyerek még szinte olvasni sem tud bazdmeg xddd.

Re: Re: bella99@freemail.hu

(re, 2012.04.21 19:21)

tevagy a hüje

Re: Re: Re: bella99@freemail.hu

(szerki*, 2012.04.22 14:44)

örülök neki:D.

Klio

(H2o, 2011.01.03 16:29)

helo én vagyok klio és amit kilencedik sorban irtam azt benevegyétek mert az szin tizta hazugsák mert klio nemtud magyarul olvasni se irni ezt biztos valamejik lány irta külőnben Tóka Cintiának hivnak csá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!hu

Re: Klio

(Cleo , 2011.04.03 15:27)

Képzeld te biztos nem vagy "Klio" mert 1 részt Cleo más részt le sem bírod írni a nevét.Úgyhogy te csak sellő vagy,ha vagy.

Re: Re: Klio

(Szerkesztő, 2012.03.15 21:35)

Nem itt vitatkozni
köszönöm.

Re: Klio

(mindentasellőkről, 2012.03.15 20:16)

Hello!

Én naon szeretnék sellő lenni, de nem tom hogyan
ha tucc segíteni akkor írd!

Re: Re: Klio

(szerki*, 2012.04.10 12:55)

Kedves Klio. sajnálom de sellők nem láteznek :(.