Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


H2o-3. évad

A történet:

Emma kiszáll,mert egy horrorfilmben kapott szerepet.Helyette jön egy új lány, Bella,aki már kiskora óta sellő. Ezt elmaséliCleonak és Rikkinek is,aztán barátnők lesznek. Viszont a három lány teliholdkor talál egy fiút ájultan a barlangban,és megmentik. Ő Will,aki nem hagyja annyiban a dolgot,és elkezd a lányok után kutatni. Aztán,megtudja,hogy Bella sellő,később pedig azt,is hogy Rikki és Cleo is az. De viszont segít a lányoknak kideríteni a titkot,a tengeri szörnnyel kapcsolatban,aki megtámadta őt. Rikki azt is sejti,hogy lehet,hogy a tengeri szörny nem az ellenségük,hanem a barátjuk,és nem is akarja őket bántani,csak meg akar mutatni nekik valami NAGYON fontos dolgot.

 

Sophie:

Ő Will húga. Bella először azt,hiszi,hogy ő Will barátnője,de miután leordítja ezért Will fejét,megtudja,hogy ők testvérek. Sophie a kávézóban dolgozik,aminek mostmár Rikki a főnöke,és Sophie utálja Bellát. éS van egy olyan rész, ahol Sophie és Zane csókolóznak, ezért Rikki szakít Zane-nel.

Ryan:

Ő Sam egyik kollégája és ásványokkal foglalkozik.

Aztán ő és Sophie egyszer rájönnek,hogy a lányok titkolnak vmit,ezért ők ketten Zane-nel elkezdenek kutatni a Mayko szigeten a lányok után.

Sam:

Róla sajnos nincs képem :(

Ő lesz Donnak(Cleo apjának) a felesége.

Cleonak nincs vele semmi baja,mert igazán kedves nő,de Kimnek nehéz elviselni egy új anyát,így utálja Samet. De később aztán Kim is megszereti őt.

 

Változások a H2o-ban:

-Emma kiszáll.

-Rikki a kávézó főnöke,helyettese pedig Zane.

-Nem Kate Alexa énekli a dalokat,hanem Bella.

-A nyakláncuk nem az az ezüstlánc,hanem egy kék kristály.

-Lewis elég sok részben nincs benne,mivel elmegy egy 3 évig tartó táborba,Cleo nagy bánatára.

-Bellának van egy együttese,amiben ő az énekes.

-Új szereplők: Bella, Will, Sam, Sophie,Ryan